zaterdag 30 augustus 2014

Waarom sport jij?

Iedereen weet dat sporten goed is voor je gezondheid, maar wat is de echte reden dat jij sport? Ik heb eerder al een keer benadrukt dat het heel belangrijk is dat je iets vindt dat bij jou en je lichaam past. Vind je het leuk om te doen, dan heb je er ook meer voordelen van én is het makkelijker om ook daadwerkelijk te gaan sporten. Cassey Ho van Blogilates heeft het mooi voor ons weergegeven.

The Steps to Exercise Enlightenment

Zeg nou zelf, zou het niet fijn zijn wanneer je workout je blij maakt en je daarmee anderen inspireert, in plaats van dat je het doet omdat iemand anders zei dat het moest? Dus kom van die bank af en probeer verschillende sporten en verschillende leraren, totdat je iets vindt waar je plezier in hebt. Soms heeft het iets meer tijd nodig dan een enkel lesje en verwacht ook niet dat je meteen heel goed bent. Het gaat erom dat je het leuk vindt en er plezier in hebt. Ga er op uit en kijk wat bij jou en jouw lichaam past: Be Happy & Inspire!

Automatisch een e-mail ontvangen als er weer een nieuw bericht van mij verschijnt op deze blog? Laat dan je e-mailadres achter op mijn homepage bij 'volg mij per mail'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter: